Starbucks voor bedrijven, zorg en scholen

Meest gewaardeerde koffiemerk ter wereld

Met oplossingen die zijn afgestemd op al je zakelijke behoeftes, is het We Proudly Serve Starbucks® koffieprogramma meer dan alleen hoogwaardige koffie van het meest gewaardeerde koffiemerk ter wereld*.

Met het programma kan je een geweldige drankervaring creëren die je collega’s en bezoekers kennen en waarderen.

*Fortune Magazine 2019, World’s Most Admired Companies

Couple standing for an SB coffee machine laughing

Bied Starbucks® dranken aan in jouw omgeving met onze premium zelfbedieningsoplossing

SB couple standing for booth holding coffee cup and chocolate milk cup

Premium dranken op de werkvloer

Met de zelfbedieningsoplossingen kan je op elk moment iconische warme en ijskoude Starbucks® dranken aanbieden. Het is het ultieme gemak voor je collega’s en bezoekers.

Bied collega’s het genot van een hoogwaardige koffie ervaring op de werkvloer met een premium zelfbediening koffiemachine.

Gebruiksvriendelijke technologie

Onze commerciële koffiemachines zijn gebruiksvriendelijk en bieden een brede selectie van de meest populaire warme en koude Starbucks® dranken.

Flexibele, schaalbare oplossingen

Eenvoudig in te stellen en beschikbaar als countertop en vrijstaande unit, met opties voor gratis of contante betalingen.

Met keuze uit een Short, Tall en Grande opstelling kan het formaat van de zelfbedieningsservice worden aangepast aan jouw organisatie.

Stel voor koffiemachine van SB zetten een kop koffie

Keuze uit drie formaten

Met de Short, Tall en Grande zelfbedieningsoplossingen zijn warme en ijskoude Starbucks® dranken met één druk op de knop beschikbaar.

SB short

CAPACITEIT BRANDING KIT MACHINE
Tot 60 kopjes per dag. Espresso dranken en seizoensgebonden dranken beschikbaar. Meubel van 140 cm, toren met logo, melkkoelkast en optioneel een counter top. Gebruiksvriendelijke koffiemachine om perfecte dranken te maken.

SB tall

CAPACITEIT BRANDING KIT MACHINE
60 tot 100 kopjes per dag. Espresso dranken en seizoensgebonden dranken beschikbaar. Meubel van 140 cm, toren met verlicht logo, menu, campagnemateriaal, optioneel keramisch servies en meubelverhoger. Gebruiksvriendelijke koffiemachine om perfecte dranken te maken.

CAPACITEIT BRANDING KIT MACHINE
120+ kopjes per dag. Warme en ijskoude espressodranken en seizoensgebonden drankopties beschikbaar. Meubel van 180 cm, toren met verlicht logo, menu en campagnemateriaal, optioneel keramisch servies en meubelverhoger. Gebruiksvriendelijke koffiemachine om perfecte dranken te maken.

Afgestemd op jouw behoeften

Mannen aan het werk met een laptop en SB koffie

Bedrijven

Zorg

Een student die een studieboek vasthoudt en een kop koffie to-go van Starbucks

Educatie

Start een gesprek

Het We Proudly Serve Starbucks® koffieprogramma wordt aangeboden door Van Duijnen Koffie, trotse distributeur van We Proudly Serve Starbucks®.