Monteur die koffiemachine repareert en 2e leven geeft

Refurbished koffiemachine

Tweede kans met een refurbished koffiemachine

Automaten die bij ons terug komen geven wij waar mogelijk een tweede leven. Of het nu gaat om een koffieautomaat, watermachine of vending machine, als de automaat goed genoeg is om na reparatie en update opnieuw in te zetten dan doen we dat. Dit noemen wij: een tweede leven machine.

Door gebruik te maken van een refurbished koffiemachine of een andere tweede leven automaat voorkomen we samen onnodig afval en bieden wij jou een goede machine tegen een gereduceerde prijs. Wij een tevreden klant, jullie een goede machine en samen beter voor het milieu.

tweede leven koffiemachine

De voordelen van een Refurbished koffiemachine

Volledige garantie

De machines verlaten pas de deur als we 100% achter de kwaliteit staan.

Lage aanschafkosten

Tweede leven machines bieden wij aan tegen een gereduceerde prijs

Lagere milieu impact

Geen productie van nieuwe machines als een gereviseerde machine past.

Etna Dorado koffiemachine

Als nieuw zo goed

Als wij de machine retour krijgen ondergaat die een grondige inspectie door onze technici. Zij bepalen of een tweede leven mogelijk is. Daarbij kijken ze uiteraard zowel naar de binnen- als buitenkant van de machine. Is de basis goed? Dan gaan onze technici voor je aan de slag. Ze doen de benodigde reparaties en testen de machine hem helemaal. Als laatste maken ze hem schoon en is hij gereed voor een tweede leven bij een nieuwe klant.

Helemaal nagekeken en klaar voor gebruik. Of zoals de oud manager van techniek altijd zo mooi zei: ‘Een tweede leven machine mag pas weg als ik kan zeggen: Hij is als nieuw zo goed’.

Ik wil een refurbished machine!

Interesse in een tweede leven machine? Omdat het aanbod van tweede leven machines regelmatig wijzigt hebben wij het aanbod niet op onze site staan. Het kan maar zo zijn dat wat we nu hebben staan morgen al weg is, want de tweede leven machines zijn zeer gewild. Mocht je interesse hebben in een tweede leven machine en benieuwd zijn in ons aanbod? Neem dan direct contact met ons op, want voor deze machines geldt Op = echt op.

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief