koffie op het werk voor handel & transport branche

Handel & Transport

Koffieautomaten voor op de werkvloer

In een bedrijvige omgeving waar hard wordt gewerkt, verwachten medewerkers een kop goede koffie die makkelijk en snel wordt geserveerd. Ook heb je in deze branche vaak te maken met het komen en gaan van allerlei soorten mensen. Je kunt dan echt het verschil maken door deze bezoekers te laten genieten van een heerlijk kopje koffie. Zeker als ze moeten wachten, zullen ze hierdoor even kunnen ontspannen. Maar welke automaat is helemaal afgestemd op de wensen en smaak van jouw gebruikers? Door onze ervaring in de branche handel & transport, hebben wij veel kennis over de behoeften waaraan een koffieautomaat moet voldoen.

Koffiebonen Van Duijnen in koffiegemaal

All in prijs per kopje vanaf €0,08

Deze klanten kozen al voor Van Duijnen

Logo Reimert witte achtergrond
Logo gemeente Almere
Logo Antalis in kleur
Logo van stichting de Schoor
logo FC Almere City

Lekkere koffie op het werk

Voor al deze werknemers op het werk, wil je de beste koffievoorziening die voorziet in alle behoeftes. Veel medewerkers in de handel & transport sector hebben alleen op vastgezette tijden de mogelijkheid om een kopje koffie te halen. In 10 minuten tijd zal een koffieautomaat in staat moeten zijn om voor al die collega’s een lekker kopje koffie te serveren.

Meneer van Duijnen Aangenaam

Ik ben Meneer Van Duijnen. Als ervaren technicus kom ik graag elke twee weken bij je langs om het onderhoud van de koffieautomaat te doen. Zaken als leidingen doorspoelen, onderdelen reinigen, kleine storingen verhelpen en voorraad beheren doe ik snel en vakkundig. Want regelmatig onderhoud van de koffieautomaat zorgt voor de beste kwaliteit koffie én een langere levensduur van de automaat. Dat is aangenaam, voor iedereen.

Kiezen voor Van Duijnen Koffie betekent altijd:

Preventief onderhoud

Voorrijkosten & arbeidsloon inbegrepen

Vervanging onderdelen

NEN-3140 keuring

Serviceniveau op maat

We bieden jou altijd een passende technische service. Zo houden we jouw koffie en vendingautomaten in optimale conditie. Wil je volledige ontzorging? Dan schakelen we Meneer Van Duijnen voor je in.

Excellent

1 X per jaar

preventief onderhoud

1 Dag

Response tijd

Premium

2 X per jaar

preventief onderhoud

12 Uur

Response tijd

(H)eerlijke koffie is zuivere koffie

Samen verantwoord

“De wereld beter achterlaten dan dat we deze hebben aangetroffen enkele decennia geleden. Dit is een voorwaarde voor ons om zaken te doen”

Dit zijn de letterlijke woorden van onze directeur Paul Kragten. Bij iedere beslissing die we nemen laten wij ons leiden door deze motivatie. Van de keuze voor onze koffies tot invulling van ons wagenpark.

Duurzaamheid

Tom Tom Webfleet logo
Logo GulaGula
Keurmerken duurzaamheid
Max Havelaar Fairtrade Logo
Co2 operate logo biodiversiteit
Oxfam Novib Logo
EU Organic Logo Colour Version

Welke koffieautomaat kies jij voor op het werk?

Wil je een volautomatische koffieautomaat die snel koffie serveert met bekeruitgifte of wil je toch liever een compacte koffiemachine gevuld met koffiebonen. Welke koffieautomaat je ook zoekt, wij hebben voor jou de ideale koffieautomaat met de lekkerste koffie. Zo kun je bij ons kiezen voor koffiebonen van ons eigen merk Van Duijnen, maar bijvoorbeeld ook Nescafé instant koffie. Maar ook verschillende merken koffie in één automaat is mogelijk. Wat jouw wensen ook zijn, wij geven je graag advies welke automaat en koffie het beste past bij de smaak van jouw medewerkers en jouw situatie.

Wij maken graag kennis met je en geven je geheel vrijblijvend en persoonlijk advies.

Ja, geef mij advies op maat!

Zoek je een koffievoorziening die helemaal aansluit bij de wensen van jou en je medewerkers? Vraag dan een advies op maat aan. Wij nemen tijdens werkdagen z.s.m. contact op met jou.

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief