Overige producten

Overige producten voor in de automaat

Sommige koffieautomaten bieden de mogelijkheid om naast koffie, melk en chocolademelk ook andere producten uit te geven. Denk bijvoorbeeld aan soep of suiker. Maar ook verse thee is een optie. Dit maakt het mogelijk om alle producten ‘achter de deur’ te bewaren. Met een druk op de knop kunnen jij en je collega’s dan gemakkelijk genieten van de lekkerste (warme) dranken.

Ben je op zoek naar automaten die dit bieden? Kijk dan vooral naar de staande modellen. Zij hebben over het algemeen meer grondstofhouders en ruimte voor deze producten.

Neo Espresso koffiemachine met touchscreen beschikbaar bij Van Duijnen koffie en horeca

Soep

Geen zin in koffie of thee, maar juist op zoek naar wat hartigs? Met soep uit de automaat kies je eenvoudig voor lekkere afwisseling. Of het nu voor jezelf is of voor je bezoekers. Met de keuze uit de vertrouwde smaken kip, groente, tomaat en champignon zit er altijd wel een smaak bij die het goed doet bij jouw collega’s.

tea of life fresh brew leaf tea english blend

Thee

Niet veel mensen weten het, maar je kan ook verse thee uit de koffieautomaat halen. Uiteraard moet de machine er wel geschikt voor zijn, maar heeft jouw koffieautomaat een aparte theebrewer dan is een goede kop thee zo gezet. En met onze Fairtrade gecertificeerde thee maak je een bewust eerlijke keuze.

Suiker

Geen gedoe met aparte suikerzakjes. Gewoon meteen de beste suiker met een druk op de kop in jouw koffie. Met de Van Gilse automatensuiker heb je de beste suiker van Nederlandse bodem direct in jouw koffiecreatie. Zelfs roeren is niet meer nodig!

van gilse automatensuiker