koffie op het werk drink je samen met collega's

Zakelijke dienstverlening

Zorgeloos genieten met een zakelijke koffiemachine op kantoor

Waar mensen werken, wordt koffiegedronken. Voor de kenners, de liefhebbers en de ochtendmensen bieden wij daarom de perfecte koffiemachine voor kantoor. De espressofanaat, de cappuccino liefhebber en de koffiebonenkenner worden allemaal perfect voorzien in hun koffiebehoefte.

Een zakelijke koffiemachine voor kantoor moet veel variatie bieden, duurzaam zijn en eenvoudig te bedienen. Van Duijnen heeft een breed aanbod koffiemachines voor kantoor waardoor we altijd kunnen voorzien in jullie behoefte.

Koffiebonen Van Duijnen in koffiegemaal

Welke koffieautomaat past bij jouw bedrijf?

Deze klanten kozen al voor Van Duijnen

logo FC Almere City
Tomin group logo 300x300 transparante achtergrond
Logo Sint Maartenskliniek DIAP
Logo Pantar in kleur met transparante achtergrond
Logo van Smart Packaging Solutions

Zakelijke koffiemachines voor bedrijven

Dankzij onze koffieautomaten creëer je binnen no-time de perfecte koffie op kantoor. Wij bieden diverse koffiemachines gericht op het belang van zakelijke koffie. Waar deals worden gesloten, overleg wordt gepleegd en strategieën worden uitgedacht zijn termen als productiviteit en pauze niet weg te denken.

Alleen de beste koffie op kantoor is daarbij goed genoeg, want dit vergroot het werkgeluk van medewerkers en zorgt voor tevreden zakenpartners. Welke geschikt is voor jouw bedrijf? We helpen je graag met vrijblijvend en professioneel advies.

Meneer van Duijnen Aangenaam

Ik ben Meneer Van Duijnen. Als ervaren technicus kom ik graag elke twee weken bij je langs om het onderhoud van de koffieautomaat te doen. Zaken als leidingen doorspoelen, onderdelen reinigen, kleine storingen verhelpen en voorraad beheren doe ik snel en vakkundig. Want regelmatig onderhoud van de koffieautomaat zorgt voor de beste kwaliteit koffie én een langere levensduur van de automaat. Dat is aangenaam, voor iedereen.

Kiezen voor Service bij Van Duijnen Koffie betekent altijd:

Preventief onderhoud

Voorrijkosten & arbeidsloon inbegrepen

Vervanging onderdelen

NEN-3140 keuring

Serviceniveau op maat

We bieden jou altijd een passende technische service. Zo houden we jouw koffie-, water- en vendingautomaten in optimale conditie. Wil je volledige ontzorging? Dan schakelen we Full Operating of Meneer Van Duijnen voor je in.

Excellent

1 X per jaar

preventief onderhoud

1 Dag

Response tijd

Premium

2 X per jaar

preventief onderhoud

12 Uur

Response tijd

(H)eerlijke koffie is zuivere koffie

Samen verantwoord

“De wereld beter achterlaten dan dat we deze hebben aangetroffen enkele decennia geleden. Dit is een voorwaarde voor ons om zaken te doen”

Dit zijn de letterlijke woorden van onze directeur Paul Kragten. Bij iedere beslissing die we nemen laten wij ons leiden door deze motivatie. Van de keuze voor onze koffies tot invulling van ons wagenpark.

Duurzaamheid

Tom Tom Webfleet logo
Logo GulaGula
Keurmerken duurzaamheid
Max Havelaar Fairtrade Logo
Co2 operate logo biodiversiteit
Oxfam Novib Logo
EU Organic Logo Colour Version

Professioneel en smaakvol

Een koffiemachine op kantoor moet professioneel zijn, een veelzijdig karakter hebben en de koffie moet vooral heerlijk smaken. Wij leveren diverse professionele koffiemachines voor kantoor die iedere behoefte vervullen. Of dat nu een snelle bak koffie is, een romige cappuccino of een reguliere koffie gemaakt van  heerlijk versgemalen bonen. Voor elk kantoor hebben wij een professionele koffiemachine voor kantoor die de lekkerste kopjes produceert.

Koffieautomaten zakelijk: duurzaam & eerlijk

Niet alleen wij, maar heel veel mensen met ons vinden het gelukkig steeds belangrijker om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en onze ecologische voetafdruk te reduceren. Ook bij het produceren en verkopen van koffie werken we hieraan. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat we eerlijke koffie kunnen blijven verkopen. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar het smaakt toch ook een stuk lekkerder? Samen met jou creëren we graag een eerlijke en smaakvolle samenwerking voor koffie op kantoor.

Koffie in een handomdraai met onze zakelijke koffiemachines

Iedere koffieliefhebber geniet op zijn eigen manier van de beste koffie. Daarom bieden we diverse zakelijke koffiemachines die aan deze veelzijdige wensen voldoen. Neem bijvoorbeeld de Dorado Espresso Large waarmee je heerlijke espresso, romige cappuccino of zachte latte macchiato zet Want de aromatische geur van vers gemalen koffiebonen mag eigenlijk niet ontbreken op kantoor.

Koffiemachines zakelijk: divers & (h)eerlijk aanbod

  • Bonenmachines
  • Fresh Brew machines
  • Instant machines
  • Capsule automaat

Wij personaliseren koffiemachines voor de zakelijke markt

Meerdere kantoorplekken voorzien van goede koffie? Van Duijnen komt graag langs voor een advies op maat. Iedere koffiedrinker heeft andere behoeften en wij doen er daarom alles aan om hen daarin te voorzien. Waar de één snakt naar een sterke espresso, wenst de ander juist een Latte Macchiato. Daarom zorgen we altijd voor een volledig gepersonaliseerd advies over koffie op kantoor.

Koffiemachines zakelijk bestellen? Van Duijnen regelt het vandaag nog!

Wij zorgen ervoor dat de koffie op kantoor zo snel mogelijk voor je geregeld wordt. Daarvoor voorzien we je graag van advies op maat. Welke automaat past het beste bij de werkomgeving en welke behoeften zijn er, we wegen het af en maken op basis daarvan een passende offerte. Vraag hier een offerte aan of neem telefonisch contact op met 036 – 53 87 821.

Veelgestelde vragen

De beste zakelijke koffieautomaat is professioneel, kwalitatief, duurzaam en zet (h)eerlijke koffie. Wil je snelle koffie? Dan zijn instant koffieautomaten zakelijk gezien een goede keuze. Binnen 8 seconden al 1 kopje, betekent 6 collega’s (of klanten) van koffie voorzien binnen 1 minuut. Ben je een echte bonenliefhebber of wil je écht genieten van de meest smaakvolle koffie? Dan is een koffiebonenautomaat of capsule automaat wellicht de beste zakelijke koffieautomaat voor je bedrijf.

Ga je voor de beste koffieautomaat op werk, met kwalitatieve, (h)eerlijke koffie? En minstens een excellent servicecontract? Dan geniet je altijd van (preventief) periodiek onderhoud en betaal je niet meer dan een eerlijke prijs. De prijs die je betaalt, is afhankelijk veel factoren, zoals de duur van het contract en het volume. Vraag een offerte aan voor de beste koffieautomaat met bijbehorende ingrediënten en servicecontract voor je bedrijf!

Welke koffieautomaat het beste bevalt op je werk hangt onder meer af van je smaak, de bedrijfsgrootte en het aantal collega’s. Voor kantoren waar medewerkers gedurende de hele dag zelf koffie kunnen halen, zal een bonenautomaat het meest geschikt zijn. Heb je een bedrijf waar veel medewerkers tegelijkertijd pauze hebben, dan is snelle koffie vaak gewenst, een instant koffiemachine is dan een aanrader. Zoek je een koffiemachine in de boardroom dan is een cupmachine de perfecte keuze! Daarnaast zijn er nog andere factoren. Wil je een idee krijgen van de koffieautomaat die bij jouw bedrijf zou kunnen passen, dan kun je de Keuzehulp gebruiken.

De overheerlijke aroma’s van koffiebonen zijn eigenlijk onmisbaar op de werkvloer. Daar heeft Van Duijnen talloze smaakvolle en duurzame oplossingen voor. De beste bonenkoffie voor op het werk is eerlijke koffie, uit een eenvoudig te bedienen machine en met een gepaste snelheid gezet. Bekijk hier onze bonenkoffieautomaten.