interview met meneer Van Duijnen

Een interview met Meneer Van Duijnen

Deel dit bericht

Misschien heb je er wel eens over nagedacht, een vast persoon die voor jouw organisatie alles rondom de koffievoorziening doet. Dat zou wel heel fijn zijn! Maak kennis met onze service van Meneer Van Duijnen want daarmee word je volledig ontzorgd. Maar wat doet Meneer Van Duijnen dan precies? Wij vroegen het aan Meneer Van Duijnen zelf!

Wat zijn de voordelen van de service?

Wat ik vaak merk bij de klant is dat het echt een hoop tijd voor hun scheelt. Voor mensen die niet dagelijks de machine schoon maken is het soms toch even denken hoe het allemaal precies weer zit. Als je de deur van de machine open doet zien al die slangetjes er soms ingewikkeld uit. Als Meneer Van Duijnen ben je een echte service specialist en werk je elke dag met de machines. Nog een groot voordeel voor de klant is dat het er altijd schoon en netjes bij staat zowel in de machine als rondom de koffiemachine. Het is voor de klant ook makkelijk want die hoeft zelf geen voorraad bij te houden en er is altijd een constante kwaliteit van de koffie. Zo heb je altijd tevreden collega’s!

Het is voor de klant ook makkelijk want die hoeft zelf geen voorraad bij te houden en er is altijd een constante kwaliteit van de koffie. Zo heb je altijd tevreden collega’s!

Wat doe je precies als Meneer Van Duijnen?

Als Meneer Van Duijnen ga je elke twee weken bij je vaste klanten langs voor een totale schoonmaak van de machine. Zo zorg je ervoor dat de machine van de klant zo lang mogelijk meegaat en er altijd netjes bij staat. Je vult alle producten aan in de koffiemachine maar ook de theezakjes, suiker en alle andere producten rondom de koffiemachine. Daarnaast doe je ook producten bijbestellen voor de klant, zo hebben zij zo min mogelijk zorgen voor de koffie voorziening.

Wat vind je er zo leuk aan?

Het leuke aan mijn werk als Meneer Van Duijnen is dat je altijd het vaste aanspreekpunt bent bij de klant. Je leert de klant echt kennen en als er wat is ben je vaak de eerste die het hoort en kan je direct helpen. Dat maakt elke dag weer verrassend en gezellig. Daarnaast moet je natuurlijk altijd de kwaliteit van de koffie even proeven, als koffie liefhebber doe ik dit maar al te graag. Ook is het leuk dat je in je werk als Meneer Van Duijnen de waardering van de klant krijgt, dat geeft een fijn gevoel bij het werk wat je doet.

Wat vind je minder leuk?

Het eerste aanspreekpunt zijn en de klant echt kennen is leuk maar soms ook minder leuk. Je bent bijvoorbeeld ook het aanspreekpunt als er iets mis is. Je kan bijvoorbeeld een keer iets te veel of te weinig besteld hebben omdat je iets over het hoofd hebt gezien in de voorraadkast. Dat is altijd even vervelend want je wilt altijd het aller beste voor de klant, dat maakt immers je werk elke dag zo leuk.

Hoe ziet je dag eruit?

Je dag als van Meneer Van Duijnen is altijd verrassend. Naast je werkzaamheden als Meneer Van Duijnen ben je ook op pad om tussendoor andere storingen op te lossen en jaarlijkse check-ups aan automaten te doen. De route voor de dag is uitgestippeld maar er komt altijd wel nog een extra klus tussendoor. Omdat we het hele land doorrijden en we altijd de klant zo snel mogelijk willen helpen komt er daarom soms wat tussendoor. Dit maakt de dag altijd weer gevarieerd en uitdagend.

Alles wordt netjes voor je besteld, bijgehouden, schoongemaakt en de optimale kwaliteit van je kop koffie gegarandeerd.

Waarom zou je Meneer Van Duijnen adviseren?

Meneer Van Duijen is een ervaren servicetechnicus binnen het Van Duijnen team. De missie van Meneer Van Duijnen is om onze klanten blij te maken. Het is voor de klant echt een handige oplossing om volledig te worden ontzorgd op het gebied van de koffie. Alles wordt netjes voor je besteld, bijgehouden, schoongemaakt en de optimale kwaliteit van je kop koffie gegarandeerd. Als ik zelf in facilitair zou werken of een eigen bedrijf zou hebben zou ik de service ook echt zelf nemen!

Lijkt de service van Meneer Van Duijnen ook echt iets voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op via 036-5387821 of mail naar meneer@vanduijnen.nl en wie weet loopt Meneer Van Duijnen binnenkort ook bij jullie over de vloer!

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Volg ons via Linkedin en meld je aan voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Meer zoals dit

Vegan producten
Koffienieuws

Vegan alternatieven

Steeds meer mensen kiezen voor plantaardige alternatieven voor melk, om diverse redenen zoals gezondheid, klimaatimpact…