Een warm welkom met goede koffie bij Rabobank Almere

Deel dit bericht

De komst van een aantal nieuwe collega’s naar de vestiging in Almere vormde voor de Rabobank aanleiding om hen een warm welkom te bieden. Daarop nam Bianca Bakker – facilitair manager bij Rabobank Almere – contact op met Van Duijnen. Als koffieleverancier laten wij alle medewerkers dagelijks genieten van de lekkerste bonenkoffie uit onze Dorado Medium Espresso. En dus organiseerden we samen met de Rabobank een bijzondere actie. Tim Bakvis – accountmanager bij Van Duijnen Koffie – vertelt:

portret-tim-bakvis-small‘Bij Van Duijnen geloven we in het belang van goede koffie op het werk. Zo ontstond het idee om de nieuwe medewerkers van de Rabobank Almere aan het begin van de werkweek te verwelkomen middels van een ludieke actie. Na een korte brainstorm kwamen we met het concept van een mobiele koffiebar. Dit was niet alleen voor de nieuwe medewerkers, maar voor alle collega’s van de Rabobank dé gelegenheid om de week goed te beginnen én kennis te maken met de nieuwe Van Duijnen koffieblends. Samen met de Barista Company hebben we in 2 uur tijd zo’n 150 medewerkers voorzien van een heerlijke lungo, espresso of bijvoorbeeld cafe Americano. Het resultaat was een super sfeer en complimenten van de collega’ s van de Rabobank. Een top dag!’

Het resultaat was een super sfeer en complimenten van de collega’ s van de Rabobank. Een top dag!

Hoogtepunten

Een geslaagde actie, tevreden medewerkers en een kennismaking met de lekkerste koffie en thee. Dit waren de hoogtepunten:

  • Samenwerking tussen Rabobank Almere, Van Duijnen Koffie en Barista Company
  • Ruim 140 medewerkers in minder dan 2 uur tijd voorzien van hun favoriete koffieblend
  • Introductie concept ‘de mobiele koffiebar’

Wil jij ook jouw collega’s verrassen en de mobiele koffiebar ook langs laten komen bij jou op kantoor? Neem dan contact met ons op!

 

4

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Volg ons via Linkedin en meld je aan voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Meer zoals dit

Vegan producten
Koffienieuws

Vegan alternatieven

Steeds meer mensen kiezen voor plantaardige alternatieven voor melk, om diverse redenen zoals gezondheid, klimaatimpact…