Elke dag de lekkerste koffie, maar hìer zijn wij het meest trots op…

Deel dit bericht

Vanzelfsprekend vind je hier alles over de lekkerste koffie en thee op kantoor, over ons assortiment koffiemachines en over de verschillende koffieconcepten-op-maat voor onder meer bedrijven, scholen, productieruimtes, recreatieve en sportinstellingen. Maar er is één ding waar we extra trots op zijn.

En dat zijn de verhalen van anderen over ons. Afgelopen zomer hebben we een aantal klanten, verspreid over Nederland, de hemd van het lijf gevraagd over koffie en koffiebeleving. Van de grootste camping van Nederland tot een exportbedrijf, van autodealer tot ziekenhuis. We vroegen hun eerlijke mening en over koffie en over hun ervaringen met ons, hun partner-in-business op het gebied van koffie en thee.

Sport-Recreatie

Een kijkje in de (koffie) keuken

Wat is doorslaggevend bij de keuze van een koffieleverancier? Hoe onderhoud je de koffiemachines? Wat doe je als er een keer storing is? Hoeveel waarde hechten de medewerkers aan ‘hun’ koffie en thee? Is er sprake van een koffiecultuur op het werk?

Deze interviews leverden mooie en persoonlijke verhalen op. Ze geven een kijkje in de keuken van een aantal bijzondere bedrijven. En ze zeggen iets over ons. Je hebt het vast gelezen; een aantal uitspraken van onze klanten staan her en der verspreid over de website. Maar we konden lang niet alle quotes kwijt. Zoals deze:

“Waar andere bedrijven dit eerder veinzen, wil Van Duijnen oprecht innoveren, vooruit denken en meedenken met de klant”
– Charles Beaumont, Lille Hummer –

“Van Duijnen krijgt van mij een dikke 10! Ze hebben een pro-actieve benadering en bedenken altijd passende oplossingen”
– Tineke van Pul, Bad Hesselingen –

En onze eigen medewerkers hebben natuurlijk ook iets te zeggen over ‘hun bedrijf’, zoals onze productspecialist Buddy Roy:

“Vakmanschap is zoveel meer dan alleen technische kennis”

facebook-profile-pictureOnze klantverhalen

Wil je meer lezen of de verhalen van onze klanten. Lees dan hier de Van Duijnen referenties.

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Volg ons via Linkedin en meld je aan voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Meer zoals dit

Vegan producten
Koffienieuws

Vegan alternatieven

Steeds meer mensen kiezen voor plantaardige alternatieven voor melk, om diverse redenen zoals gezondheid, klimaatimpact…