koffie en thee voor thuiswerkers

Koffie en thee voor je medewerkers thuis

Lavazza classy compact koffiemachine
koffie en thee van lavazza

Gun je medewerkers ook thuis lekkere koffie en thee!

Het thuiswerken wordt steeds meer onderdeel van het nieuwe werken. Dat betekent dat je medewerkers meer kosten maken. Het grootste gedeelte daarvan gaat naar de koffie die thuis wordt gedronken gedurende de werkdag. De vraag is dan wie de kosten van de koffie gaat betalen.

Door de inkoopvoordelen die jij hebt bij ons, kunnen je medewerkers nu ook profiteren van lekkere koffie en thee thuis! Zo kunnen wij je meerdere pakketten aanbieden voor jouw thuiswerkers.

  • het Lavazza-pakket
  • zak bonenkoffie naar keuze
  • theepakket van Tea of Life

Wij leveren alle producten, zoals de Lavazza cupmachines, koffiecups, ontkalkingsmiddel, zakken koffiebonen en theepakketten aan bij jouw hoofdvestiging. Daar kunnen deze producten afgehaald worden door je medewerkers.

Hoe dit verder ingevuld kan worden, daarover vertellen wij je graag meer. Ook denken wij graag mee over oplossingen op maat gemaakt voor jou.

Waaruit bestaat het Lavazza pakket?

Ook aan koffiebonen en thee is gedacht!

De meeste bedrijven kiezen ervoor de Lavazza cupmachine door de medewerker zelf te laten betalen. Die profiteert dan nog steeds van een hoogstaande machine tegen een zeer lage prijs (jouw inkoopprijs). Daarnaast kun je de medewerker gratis een aantal Lavazza cups per maand aanbieden.

Voor de medewerkers die een bonenautomaat in huis hebben, kun je een bepaalde hoeveelheid bonenkoffie ter beschikking stellen. En natuurlijk vergeten we de theeliefhebbers niet. Hoe leuk is het, als zij een theepakket van Tea of Life mee naar huis kunnen nemen.

Hoe dit er in de praktijk kan uitzien, lees je hieronder aan de hand van een voorbeeld van één van onze klanten.

Tea of Life bij Van Duijnen

Klantervaring

“Omdat het thuiswerken structureel is geworden, wilden we iets terugdoen voor de medewerkers. Wij bieden al onze medewerkers nu de mogelijkheid om een Lavazza cupmachine tegen een zeer voordelige prijs aan te schaffen. Daarnaast mag elke medewerker als onkostenvergoeding maximaal 50 Lavazza cupjes per maand afhalen op kantoor. De medewerkers die geen cupmachine willen, kunnen een zak bonenkoffie of een Tea of Life pakket regelmatig mee naar huis nemen op kosten van de zaak. We merken dat dit echt wordt gewaardeerd.”

Ja, ik wil mijn collega’s ook thuis laten genieten van lekkere koffie en thee

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief