heerlijke koffie op het werk

Etna Dorado Smart Touch Medium

Deel dit bericht

Een topper op het gebied van versgemalen bonenkoffie, dat is Van Duijnens nieuwste aanwinst: de Dorado Smart Touch Medium. Het is de opvolger van de Dorado Espresso Medium.

Voor wie dat niet zoveel zegt: met deze machine haal je absoluut horecakwaliteit koffie in huis. Of liever gezegd, op kantoor, want de machine leent zich prima voor intensief gebruik en levert met gemak tientallen koppen verse koffie per uur. Maar er zijn meer voordelen waar jij en je collega’s blij van zullen worden…

Weinig onderhoud en energie zuinig

Heb je geen zin in gedoe rondom het onderhoud van je koffiemachine(s)? De Dorado zal je blij verrassen. Het is namelijk een van de meest onderhoudsvriendelijke koffieautomaten. Wat dacht je van een volautomatisch reinigingsprogramma? Verder heeft het apparaat een papierloos systeem zodat alleen de koffieresten (als compacte ronde blokjes) overblijven. Dat scheelt afval én schoonmaken. En die ronde blokjes dan? Die dragen bij aan een duurzamer kopje koffie. Want deze koffieprut ‘koekjes’ zijn herbruikbaar om biogas van te maken of oesterzwammen op te kweken. Er zijn steeds meer bedrijven die hier mee aan de slag gaan en het restproduct bij eventueel je bedrijf komen ophalen. Daarnaast is dit wonderkind is ook nog eens energiezuinig; de machine schakelt namelijk automatisch over op de spaarstand op momenten dat er geen dranken worden getapt.

Zwitserse precisie

Zonder in te veel technische details te vervallen, willen we toch nog even kwijt dat de zetgroep deze koffiekrachtpatser van Zwitserse makelij (en precisie) is. En net als de inwendige bonenmaler gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. Je zet in slechts 45 seconden twee koppen verse koffie tegelijk. De maalgraad is bovendien zeer nauwkeurig af te stellen, zodat je altijd de perfecte kop koffie zet. Dat smaakt toch naar meer?

Zoveel mensen, zoveel smaken

Leuk hoor, al die technische hoogstandjes, maar waar het natuurlijk vooral om gaat is de koffie zelf. Nou, dat zit ook wel snor met de Dorado. De machine is programmeerbaar tot 28 (!) unieke smaken. Van een krachtige espresso tot een vriendelijke decafé. De aparte wateruitgifte zorgt voor heet water zonder resten van andere dranken. Wel zo fijn voor alle theedrinkende collega’s. En mocht je regelmatig een grote kan koffie nodig hebben, dan is de handige ‘kan’-optie een uitkomst.

Persoonlijke voorkeuren per koffiekop

Het display van de Dorado is natuurlijk ook helemaal van deze tijd; met de Touch innovatie swipe je makkelijk door alle variaties en maak je je favoriete keuze. Kies bijvoorbeeld op welke sterkte je je koffie wilt (licht, medium of sterk) en hoeveel melk je erin wilt. Zeg eens eerlijk, dat is toch de ideale koffiemachine voor al die persoonlijke smaakvoorkeuren van je medewerkers?

Snel, slim en sprankelend

De Dorado Touch zet met gemak 120 kopjes per uur, een topprestatie voor zo’n compacte koffiemachine. Ook aan het uiterlijk is de nodige aandacht besteed: een strakke, zwartglazen voorzijde met een 7 inch intuïtief touchscreen en media screen, waar je een gepersonaliseerd filmpje kunt uploaden en vertonen. Een unieke mogelijkheid om medewerkers en relaties te bereiken.

Kwestie van even bellen (of mailen)

Heb je 20 medewerkers of meer en wil je iedere medewerker en relatie op elk moment van de dag de lekkerste koffie aanbieden? Dan is de Dorado Smart Touch Medium zeker het overwegen waard.

Bel 036 – 538 78 21 of mail naar klantenservice@vanduijnen.nl voor een vrijblijvende afspraak en professioneel advies wat voor jouw bedrijf de beste koffievoorziening is. We praten je graag bij, onder het genot van een kop lekkere Van Duijnen Koffie.

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Volg ons via Linkedin en meld je aan voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Meer zoals dit

Vegan producten
Koffienieuws

Vegan alternatieven

Steeds meer mensen kiezen voor plantaardige alternatieven voor melk, om diverse redenen zoals gezondheid, klimaatimpact…