Van Duijnen koffie drinken bij Floriade

Van Duijnen voorziet Floriade van koffie

Deel dit bericht

Opening van Floriade Expo 2022

Op 13 april is de Floriade Expo 2022 officieel geopend. Deze wereldtuinbouwtentoonstelling die 1 keer per 10 jaar wordt gehouden in Nederland, vindt dit jaar plaats in Almere t/m 9 oktober 2022. De Floriade Expo 2022 staat volledig in het teken van duurzaamheid met als thema “Growing green cities”. Met dit thema zal de Floriade allerlei oplossingen presenteren die nodig zijn om steden groener, gezonder en leuker te maken.

Floriade met Paul Kragten

Koffievoorziening Floriade

Van Duijnen Koffie is als duurzaam en Almeers bedrijf enorm blij dat we hieraan kunnen bijdragen. Samen met Nestlé hebben wij als Preferred NESCAFÉ dealer diverse duurzame NESCAFÉ koffie automaten geplaatst en zullen deze voorzien worden van koffie en verzorgen wij het onderhoud van deze automaten.
Tijdens de officiële opening is deze samenwerking beklonken, tussen onze directeur Paul Kragten en Paul Bommeljé, onder het genot van een heerlijk kopje NESCAFÉ koffie.

Nestlé en Van Duijnen vinden elkaar op thema duurzaamheid

Al jaren zijn wij partners in business met Nestlé Professional Nederland. We zitten samen bij de klant aan tafel en vinden daar samen het antwoord op de vraag. En die vraag houdt steeds vaker verband met het thema duurzaamheid, zoals bij de Floriade Expo 2022 dat volledig in het teken staat van ‘Growing Green Cities’.
“Hoelang we precies samenwerken? Dat weet ik niet exact. Maar ik zit al meer dan twintig jaar bij Van Duijnen en vanaf het begin werken wij al samen”, vertelt Paul Kragten.  “En ik zit al vijftien jaar bij Nestlé en ook ik blijf dit antwoord schuldig.”, Paul Bommeljé, directeur Nestlé Professional Nederland, lacht.
Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Volg ons via Linkedin en meld je aan voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Meer zoals dit

Vegan producten
Koffienieuws

Vegan alternatieven

Steeds meer mensen kiezen voor plantaardige alternatieven voor melk, om diverse redenen zoals gezondheid, klimaatimpact…