Zoek de verschillen… Nescafé Primo en Divino espressomachines

Deel dit bericht

Iedere koffieautomaat is uniek. En dat geldt zeker voor de nieuwe espressomachines van Nescafé: de Milano Primo en Milano Divino.

Makkelijk een rondje koffie halen voor collega’s

Of je nu gaat voor een lungo, espresso of cappuccino, met de Milano Divino hoeft even koffie halen voor het team niet lang te duren. Deze automaat heeft een capaciteit van maar liefst 2 kilo(!) koffiebonen en is daardoor ideaal in een kantooromgeving waar veel koffie wordt gedronken. Met de Divino espressomachine kunnen tot wel 50 collega’s genieten van de lekkerste koffie (of thee en andere warme dranken) per automaat.

Nescafé Milano Divino

Compact en snel

Heb je weinig ruimte op kantoor maar wel behoefte aan een koffieautomaat die snel een goede kop verse bonenkoffie zet? Dan is de Milano Primo een slimme keuze. Dit kleine broertje van de Milano kan door zijn compacte afmetingen en design nagenoeg overal op kantoor worden geplaatst. En in minder dan 40 seconden staat jouw kopje koffie klaar. Ideaal, want zo heb je ook wanneer een klant eerder arriveert snel de koffie klaar. Laat die meeting maar beginnen!

nescafe-milano-primo

Slimme koffie innovaties dankzij Variplus Technologie

Dankzij de unieke technologie van Variplus is de perfecte kwaliteit van jouw kopje koffie gegarandeerd. Elke keer opnieuw. De Variplus technologie in de Primo en Divino bestaat uit de volgende componenten die de kwaliteit van iedere kop koffie echt naar een hoger niveau tillen:

  • Duurzame Varitherm© inductieboiler
    Directe opwarming met verschillende watertemperaturen per koffievariatie voor nog betere kwaliteit en smaakbeleving. Daarnaast verbruikt deze boiler niets als de machine niet gebruikt wordt. Wel zo duurzaam!
  • Constante maalgraad door het Varigrind© systeem
    Flexibele maling voor de gekozen koffievariatie, van grof tot super fijn. Omdat een lungo nou eenmaal een andere maling nodigt heeft dan een espresso.
  • De beste extractie met Variflex© technologie
    Altijd de juiste brewerdruk op de versgemalen koffie om het maximale uit iedere zetting te halen.

We helpen je graag kiezen!

Onze accountmanagers helpen je graag verder met het kiezen van de juiste koffieautomaat voor jouw organisatie. Neem contact met ons op en we vertellen je er alles over onder het genot van een kopje koffie.

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Volg ons via Linkedin en meld je aan voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Meer zoals dit

Vegan producten
Koffienieuws

Vegan alternatieven

Steeds meer mensen kiezen voor plantaardige alternatieven voor melk, om diverse redenen zoals gezondheid, klimaatimpact…