koffieautomaten geschikt voor kantoor

Koffiemachine huren

Koffiemachine huren

Loopt het contract binnenkort af of heb je behoefte aan uitbreiding van je koffievoorziening op het werk? Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing. Wil je niet een grote investering doen in één keer en geef je de voorkeur aan een vast maandelijks bedrag? Je kunt dan overwegen een koffiemachine voor je bedrijf te huren. Als leverancier van koffieautomaten op het werk, kunnen wij je goed adviseren welke financieringsvorm het beste past bij jouw bedrijf. 

Necta Kalea plus koffieautomaat in de showroom bij Van Duijnen koffie

Op deze pagina lees je tips die jou kunnen helpen de juiste koffieautomaat voor je bedrijf te huren. Wil je liever een koffieautomaat in eigendom, lees dan het artikel over een koffiemachine kopen. Om tot het beste advies te komen, maken we graag een afspraak met je.  

Voordelen professionele koffiemachine huren

Het huren van een zakelijke koffiemachine heeft meerdere voordelen. Het grootste voordeel is dat je geheel bent ontzorgd voor een vast maandbedragGedurende de afgesproken contractperiode, betaal je niet alleen een vast bedrag per maand voor het gebruik van de koffiemachine. Het bedrag dat je betaalt is inclusief de service van de automaatZo word je totaal ontzorgd. Een contractperiode duurt meestal 5 jaar. 

Als je een koffieautomaat voor je bedrijf huurt, dan blijft deze in eigendom van de koffieleverancierWil je het gebruik van een koffiemachine overwegen, waarbij de mogelijkheid bestaat dat je deze na de contractperiode overneemt. Een koffiemachine leasen is dan ook een optie. 

Professionele koffiemachine huren of kopen

Er zijn dus meerdere voordelen om een koffiemachine te huren voor je bedrijf. Maar er zijn ook nadelen. Zo word je na de huurperiode niet de eigenaar van de automaat. De koffiemachine blijft eigendom van de leverancier. Ook is het totale bedrag aan huur gerekend over de hele huurperiode een stuk hoger dan dat je de automaat in één keer gaat aanschaffen Maar wij begrijpen ook dat dat niet mogelijk is voor iedereen. Welke optie je ook kiest, deze zal afhankelijk zijn van de situatie waarin jij je bevindt. En wij adviseren je graag wat het beste past bij jou. 

Huren van een koffieautomaat bij Van Duijnen Koffie

Van Duijnen Koffie levert sinds 1941 hoogwaardige koffieautomaten aan bedrijven. Wij stellen naast de kwaliteit van onze koffieautomaten ook hoge eisen aan onze service. Wij bieden als koffieleverancier de beste service en onderhoud van de koffieautomaten. Ook stellen wij zeer hoge eisen aan de service die ons personeel aan de klant levert. Wij streven ernaar de klantvriendelijkste koffieleverancier van Nederland te zijn. Dit combineren wij met verantwoord ondernemen.

Service tijdens huur van een koffiemachine 

Ga je een zakelijke koffiemachine huren en wil je niet voor verrassingen staan? Dan is het fijn dat de service en het onderhoud wordt verzorgd door de koffieleverancier. Gedurende de hele huurperiode zal een monteur regelmatig langskomen voor het onderhoud van dkoffiemachine. Zo kunnen jij en je personeel optimaal blijven genieten van het heerlijke kopje koffie en sta jij niet voor onverwachte kosten. Wij stellen hoge eisen aan onze koffiemachine, waardoor wij uitsluitend de beste automaten leveren. Hierdoor zijn het aantal storingen te verwaarlozen. En dat is natuurlijk ook in jouw voordeel. Want je wilt natuurlijk niet dat een koffieautomaat stuk is tijdens een piekmoment. 

Kosten van een koffieautomaat huren 

De kosten voor de huur van een zakelijke koffieautomaat variëren enorm. Deze zijn afhankelijk van zoveel factoren, dat een vanaf prijs niet zoveel zegt. Zo wordt de prijs bepaald door de lengte van de contractperiode, welke machine je wilt huren, hoeveel machines je wilt huren en welke overige afspraken worden gemaakt. De looptijd van de huurperiode is meestal 5 jaar. Hoe langer je de koffieautomaat voor je bedrijf huurt, hoe lager het maandbedrag wordt.

Natuurlijk wordt dit maandbedrag ook bepaald door het type automaat dat je gebruikt. Wil je een eenvoudige koffiemachine huren met beperkte mogelijkheden of juist een volautomatische koffieautomaat met alle mogelijke koffievarianten? En misschien wil je wel 10 koffiemachines huren. Wij hebben als leverancier van koffieautomaten een mooi assortiment van zeer hoogwaardige automaten. Voor elk bedrijf en elke situatie kunnen wij je de beste optie aanbieden. 

Wil je meer weten over het huren van een koffieautomaat?

Zodra wij onderstaand formulier hebben ontvangen, nemen wij z.s.m. contact op met jou. Wil je direct geholpen worden, bel dan 036 53 87 821

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief