Swissport hero

‘Al onze 1.500 medewerkers willen goede koffie’

Swissport
Huub Vandewalle

Interview met Huub Vandewalle van Swissport

Facilitymanager Huub Vandewalle is bij Swissport onder meer verantwoordelijk voor de koffie. “Een belangrijk punt, want zonder goede koffie beginnen de mensen meteen te muiten. Daarom drinken we op alle locaties waar Swissport op Schiphol werkt koffie via Van Duijnen”

Als afhandelaar in de luchtvaart is Swissport op Schiphol verantwoordelijk voor passagiersdiensten zoals inchecken, paspoortcontrole en verloren en gevonden voorwerpen. Maar Swissport levert ook logistieke diensten, zoals bagageafhandeling, platform afhandeling, de-icing, luchtvracht, warehousing en tanken. “Inclusief uitzendkrachten werken er zo’n 1.500 medewerkers, dus we zijn een groot bedrijf,” vertelt Huub Vandewalle.

Interview Swisport

Mooi voorstel
Huub werkt als facilitymanager bij Swissport. “Ook de koffie, een belangrijk onderdeel op de werkvloer, valt onder mijn taken. Toen ik zeven jaar geleden hier kwam werken, had Swissport al een contract met Van Duijnen. We waren erg tevreden over de smaak, de service en de samenwerking, dus eigenlijk was er geen twijfel over het verlengen van het contract. Toen kregen we van Van Duijnen ook nog eens een mooi voorstel voor andere Nescafé machines met bonenkoffie, toen was het voor ons helemaal duidelijk dat we met Van Duijnen en Nescafé verder wilden.”

Voortreffelijke service
“Van de platformen, tot de cargokantoren, onze opleidingslocaties en de bagagekelders: op alle locaties op Schiphol waar Swissport werkt, drinken we koffie via Van Duijnen. Uit mijn hoofd hebben we een stuk of dertig Nescafé koffiemachines staan, altijd op een centrale plek. Onze medewerkers vinden goede koffie belangrijk, anders beginnen ze meteen te muiten.” Hij lacht. “Gelukkig is de service die Van Duijnen verleent ook voortreffelijk. Als er eens een storing in een apparaat is, dan lost de technische dienst het binnen afzienbare tijd op. We hebben een eigen servicemonteur van Van Duijnen, die gedurende de week al onze koffiemachines controleert. Hij maakt de machines schoon, voert onderhoud uit, vult alle producten aan en zorgt ervoor dat er altijd voldoende voorraad is. Daar ben ik echt ontzettend blij mee, want dit ontzorgt mij enorm.”

Wil je weten welke koffie en/of koffiemachine het beste bij jouw bedrijf past? Van Duijnen geeft je graag, gratis én vrijblijvend advies. Bel 036 – 538 78 21 of mail naar klantenservice@vanduijnen.nl.

Lees ook de volgende klantverhalen

Over Van Duijnen

Meer dan 80 jaar geleden haalde Van Duijnen als een van de eerste ondernemers een koffieautomaat naar Nederland. Wat was zijn doel? Eenvoudig goede koffie voor op het werk. Ruim 80 jaar later is dat nog niet veranderd. Wij willen jou zorgeloos laten genieten van de lekkerste koffie(variaties) en overige getapte dranken. Dat doen we door de juiste combinatie van vakmanschap, innovatie, passie en verantwoord ondernemen.

Deze bedrijven drinken al Van Duijnen koffie

Logo Reimert witte achtergrond
Logo gemeente Almere
Logo Antalis in kleur