Nieuwe verpakkingsmateriaal Topping van Duijnen Koffie

Duurzamer verpakt en een nog betere Cacaofantasie

Deel dit bericht

Duurzamer verpakt en een nog betere Cacaofantasie

Met trots melden we dat we weer een stap hebben gemaakt op het gebied van duurzaamheid door onze verpakkingen van de melk- en cacaotopping aan te passen. Ook hebben wij de kwaliteit en de smaak van onze Van Duijnen Cacaofantasie verbeterd. 

Minder verpakking is minder afval 

Voor al onze toppingproducten gaan we naar een verpakking met een inhoud van 1 kg. In de huidige verpakkingseenheden zit relatief veel lucht waardoor we meer verpakkingsmateriaal gebruiken dan nodig is. Door alle verpakkingen een inhoud te geven van 1 kg zit er meer inhoud in de verpakking en gebruiken we minder verpakkingen. En minder verpakking betekent minder afval. Voor onze Skimmed Milk betekent dit zelfs dat we per 1 kg 1 volledige verpakking minder nodig hebben ten opzichte van nu!  

De volgende stap die we gaan maken is het verder verhogen van de recyclebaarheid van de verpakkingen. 

Cacaofantasie nog lekkerder! 

Wij hebben dit moment aangegrepen om onze Van Duijnen Cacaofantasie nog lekkerder te maken. Door een kleine verandering in structuur genieten jullie van een Van Duijnen cacaofantasie waarbij de cacao nog beter tot zijn recht komt. 

Wat betekent dit voor jullie? 

Door de wijziging naar 1 kg per zak wijzigt de inhoud van de doos van onderstaande producten. De prijs per kg en het bijbehorende artikelnummer blijft gelijk. 

De overgang zal geleidelijk gaan, waarbij niet ieder product direct vervangen wordt. Je vindt de meest recente inhoud per omdoos in onze webshop. 

Contact met een van onze medewerkers?

Telefoon: 036 – 53 87 821
E-mail: customercare@vanduijnen.nl 

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Volg ons via Linkedin en meld je aan voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Meer zoals dit

Vegan producten
Koffienieuws

Vegan alternatieven

Steeds meer mensen kiezen voor plantaardige alternatieven voor melk, om diverse redenen zoals gezondheid, klimaatimpact…