Recyclebare verpakkingen

Nescafé instant verpakkingswijziging

Deel dit bericht

NIEUW: Alle NESCAFÉ koffie zijn nu beter in recyclebare verpakkingen!

Als onderdeel van Nestlé’s streven naar een duurzamere toekomst, willen wij je graag informeren over de verpakkingswijziging en naamswijziging van de NESCAFÉ instant koffieproducten.

De verpakkingen worden voortaan beter recyclebaar gemaakt, zodat jij als consument een steentje kan bijdragen aan het verminderen van broeikasgassen. De verpakkingen zullen een flexibele, meerlaagse structuur krijgen die volledig bestaat uit kunststofmaterialen. Hierdoor mag de verpakking bij het plastic afval/PMD worden weggegooid.

Daarnaast zal de uitstraling van de NESCAFÉ instant koffie veranderen van zwart naar wit. Niet alleen ziet de verpakking er strakker uit, er wordt ook minder inkt gebruikt wat de impact op het milieu vermindert. Deze wijzigingen zullen gefaseerd worden doorgevoerd in de komende weken, afhankelijk van de voorraadstatus.

Wij hopen dat jij als klant enthousiast bent over deze verbeteringen en dat je met ons wil meewerken aan een groenere planeet.

Recyclebare verpakkingen Nescafé

Naamswijziging

Deze veranderingen zullen geleidelijk worden doorgevoerd in de komende weken, afhankelijk van de voorraadstatus. Dit betekent dat je mogelijk binnenkort al de nieuwe verpakkingen zult ontvangen.

Naast de verpakkingswijziging zullen ook de namen van twee NESCAFÉ instant koffie artikelen worden aangepast. Het artikelnummer blijft hetzelfde:

  • 0370101615 NESCAFÉ Alegria Mild wordt NESCAFÉ Colombia
  • 0370100615 NESCAFÉ Alegria Rich wordt NESCAFÉ Santa Rica

Wij hopen dat deze wijzigingen zullen bijdragen aan een duurzamere toekomst!

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via:
Telefoonnummer: 036 53 87 821
E-mail: customercare@vanduijnen.nl

Weet jij al welke koffiebonen je zoekt en wil je weten of wij deze ook in ons assortiment hebben?

Tik dan in de zoekbalk hieronder de productnaam.

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Volg ons via Linkedin en meld je aan voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Meer zoals dit

Vegan producten
Koffienieuws

Vegan alternatieven

Steeds meer mensen kiezen voor plantaardige alternatieven voor melk, om diverse redenen zoals gezondheid, klimaatimpact…