Een krant voor bij de koffie

  1. Home
  2. Een krant voor bij de koffie

Krantje erbij?

Koffienieuws, daar hebben we bij Van Duijnen natuurlijk wel verstand van. Wij weten alles over koffie, automaten en de koffiehoek op kantoor. Maar vooral ook over de duurzaamheid ervan.

Wij delen heel graag deze kennis met jou. Dat doen wij door informatie te delen op de website en de social media kanalen, maar ook via het oude vertrouwde krantje. En duurzaam als we zijn, is deze vanzelfsprekend gedrukt op gerecycled papier.

Met deze krant kunnen jij en je collega’s zich even terugtrekken in de koffiehoek bij jou op kantoor onder het genot van een lekker kopje koffie. Wil je ook de Van Duijnen krant bij je koffie? Meld je nu aan door het formulier hieronder in te vullen. Wij sturen je dan meteen een krant toe.

Ja, ik wil graag de Van Duijnen krant ontvangen!

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief

(H)eerlijke koffie is zuivere koffie

Samen verantwoord

“De wereld beter achterlaten dan dat we deze hebben aangetroffen enkele decennia geleden. Dit is een voorwaarde voor ons om zaken te doen”

Dit zijn de letterlijke woorden van onze directeur Paul Kragten. Bij iedere beslissing die we nemen laten wij ons leiden door deze motivatie. Van de keuze voor onze koffies tot invulling van ons wagenpark.

Duurzaamheid

Tom Tom Webfleet logo
Logo GulaGula
Keurmerken duurzaamheid
Max Havelaar Fairtrade Logo
Co2 operate logo biodiversiteit
Oxfam Novib Logo
EU Organic Logo Colour Version
Menu