Met wie maak jij graag een praatje bij het koffieapparaat?

Deel dit bericht

Thuiswerken is nog altijd populair. De productiviteit van mensen die aan de keukentafel werken, is vaak hoger dan op kantoor. Er is geen afleiding of lawaai waardoor je je beter kunt concentreren op je taken. Toch is er ook iets te zeggen voor werken op kantoor.

Even bijpraten bij de koffieautomaat

Onderzoeker Nick van der Meulen bestudeerde voor zijn promotieonderzoek 113 bedrijven. Wat blijkt? Door kennis te delen kun je als bedrijf succesvoller zijn dan je concurrent. Vaak gaat het delen van kennis ‘tussen de bedrijven door’, bijvoorbeeld bij de koffieautomaat. Daar kun je een collega even vragen wat een goede aanpak is, of hoe je klant x het beste kunt benaderen.

De klanten van Van Duijnen Koffie erkennen het belang van het koffieapparaat als sociale ontmoetingsplek. Roelf Westman van Stichting de Schoor in Almere: “Koffie is belangrijk om wakker te worden, om successen te vieren, maar ook om even een moment tijd te hebben voor elkaar. Het bevordert de wandelgangenpraat en draagt derhalve zeker bij aan een goede werksfeer.”

Ook Van Duijnen-klant Henk Marin Klaassen, adjunct-directeur bij Uitgeverij Lakerveld in Rijswijk vindt koffie op het werk belangrijk voor de teamspirit: “Het helpt mensen niet alleen om op te starten, koffie heeft ook een sociale functie: even een bakkie doen.”

Maar dan wel met lekkere koffie

Wil je ook dat koffie op het werk bijdraagt aan het succes van je onderneming, dan ben je bij Van Duijnen Koffie aan het goede adres. Ons koffie aanbod kunnen wij helemaal afstemmen op het type bedrijf waar je werkt. Want iedereen heeft zo z’n persoonlijke smaakvoorkeur. Wij adviseren en leveren de juiste koffiemachines, de perfecte koffiebonen en alle overige benodigdheden. Daarnaast beschikken we over een landelijk team van ervaren servicetechnici die zo nodig al het (preventieve) onderhoud kunnen overnemen. Dat is niet alleen succesvol maar ook zorgeloos koffiedrinken (en bijpraten) bij de koffieautomaat!

Met wie zou jij graag willen kletsen bij een Van Duijnen koffieautomaat?

Regelmatig vragen we aan klanten met wie ze weleens een praatje zouden willen maken bij het koffieapparaat. Arwoud Snippe van de Gemeente Midden-Drenthe kiest voor koningin Maxima, en Rolinka Legel van Boelaars & Lambert Groep in Rotterdam ziet een smalltalk met Enrique Iglesias wel zitten.

We zijn benieuwd naar jouw favoriete gesprekspartner bij de koffieautomaat.

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Volg ons via Linkedin en meld je aan voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Meer zoals dit

Vegan producten
Koffienieuws

Vegan alternatieven

Steeds meer mensen kiezen voor plantaardige alternatieven voor melk, om diverse redenen zoals gezondheid, klimaatimpact…