koffie van Van Duijnen geeft positieve energie

“Wij zijn al lange tijd een tevreden klant van Van Duijnen Koffie.”

Decathlon Arena
Sjoerd ten Asbroek

De koffie van Van Duijnen levert veel positieve energie binnen ons bedrijf.

Sjoerd ten Asbroek is werknemer bij Decathlon Arena in Amsterdam. Hij is er van overtuigd dat goede koffie en thee op het werk bijdragen aan de fitheid van de medewerkers. En dat is belangrijk, want de missie van Decathlon is sport toegankelijk maken voor iedereen. Met meer dan 1100 vestigingen over de hele wereld is Decathlon een van de grootste sportmultinationals. In Nederland is de sportwinkel begonnen met een filiaal in Amsterdam. Inmiddels zijn er veertien winkels in ons land.

“Wij zijn al lange tijd een tevreden klant van Van Duijnen Koffie.”

Lekkere koffie bindt klanten

Sjoerd den Asbroek is zelf geen grote koffiedrinker maar zijn collega’s drinken toch al snel drie tot vier koppen per dag. “Zij hebben een goede kop koffie nodig om de dag te starten. Koffie is voor onze organisatie zeer belangrijk. Bij ons filiaal Arena Amsterdam is koffie de ultieme team satisfier.”

Van Duijnen heeft de koffievoorziening bij Decathlon Amsterdam verzorgd. Dat houdt in dat zij zowel de koffievoorziening van het hoofdkantoor als in de winkel voorzien en hierbij ook de ingrediënten en service voor leveren. De koffieautomaten zijn vooral bedoeld voor het personeel, maar soms ook voor winkelende klanten. Sjoerd: “Als een klant ergens op moet wachten, bieden wij hem of haar natuurlijk een lekker kopje koffie aan. Ook als er bijvoorbeeld een kind valt in de winkel schenken we een kop thee voor de schrik. Zo’n klein gebaar draagt bij aan onze klantvriendelijkheid. Voor Decathlon zijn lekkere koffie en thee perfecte middelen voor customer satisfaction.”

“Meneer van Duijnen bespaart ons een hoop tijd. Hij werkt lekker snel en efficiënt.”

Meneer Van Duijnen ontzorgt Decathlon

Sjoerd is enthousiast over de samenwerking met Van Duijnen Koffie. “Voor ons is het belangrijk dat de koffie en koude drankjes altijd goed lopen. We zijn al lange tijd een tevreden klant van Van Duijnen. We hebben ook gekozen voor de service van Meneer Van Duijnen service. Elke week komt een vaste servicetechnicus bij ons langs voordat de winkel opengaat, om onze koffiemachine schoon te maken en bij te vullen. Ook vult hij onze vending machine aan, zodat we altijd koude drankjes ter beschikking hebben. Dat is vooral fijn in de zomermaanden! Meneer Van Duijnen bespaart ons een hoop tijd. Hij komt altijd op dezelfde dag, rond dezelfde tijd en hij werkt lekker snel en efficiënt. Dat ontzorgt ons enorm!”

Breed assortiment thee

Zelf is Sjoerd vooral fan van de vending automaat van Van Duijnen en van de Tea of Life Fair Trade thee. “De Tea of Life thee is lekker snel te zetten met het hete water uit de koffieautomaat. De kwaliteit is goed en er is een breed assortiment aan smaken. Mijn persoonlijke favoriet is Green Tea Lemon.”

En wat vinden de medewerkers van Decathlon van de koffievoorziening? “Onze werknemers zijn allemaal zeer tevreden over de koffievoorziening. Het staat er altijd netjes bij en we hebben eigenlijk nooit storingen. En we weten dat als er storingen zijn, dat Van Duijnen snel ter plekke is. Van Duijnen is echt een goede businesspartner.”

Gezond en duurzaam ondernemen

Decathlon draagt ook bij aan duurzame ontwikkelingen. Zo worden op diverse locaties verzamelde (sport)kleding en schoenen gerecycled en wordt sporten in de natuur gepromoot. “Onlangs zijn we overgestapt van plastic bekertjes naar servies. Want we merkten dat we enorm veel plastic gebruikten.”
Daarnaast heeft het bedrijf inmiddels een aantal duurzame winkels, waar de daken bedekt zijn met zonnepanelen. Sjoerd: “De gezondheidsvoordelen van sporten stoppen wat ons betreft niet bij het aanbieden van sportproducten. We willen meer doen op het gebied van een duurzame samenleving. Daarom hebben we ook gekozen voor energiezuinige koffiemachines.”

“De koffie van Van Duijnen levert een mooie bijdrage aan de positieve energie binnen ons bedrijf.”

Van Duijnen Koffie zorgt voor positieve energie

In de koffiemachines van Decathlon worden verse bonen gebruikt. En dat wordt gewaardeerd. Sjoerd: “We genieten al lange tijd van de Van Duijnen Espresso. De smaak van de koffie wordt als goed ervaren en het is een lekkere boost door de dag heen. Een mooie bijdrage aan positieve energie!”

Wil je een vrijblijvende (koffie)smaaktest voor jouw bedrijf? Bel (0)36 538 78 21 of mail naar klantenservice@vanduijnen.nl voor een vrijblijvende afspraak of smaaktest. Onze accountmanagers kunnen je er alles over vertellen.

Lees ook de volgende klantverhalen

Over Van Duijnen

Meer dan 80 jaar geleden haalde Van Duijnen als een van de eerste ondernemers een koffieautomaat naar Nederland. Wat was zijn doel? Eenvoudig goede koffie voor op het werk. Ruim 80 jaar later is dat nog niet veranderd. Wij willen jou zorgeloos laten genieten van de lekkerste koffie(variaties) en overige getapte dranken. Dat doen we door de juiste combinatie van vakmanschap, innovatie, passie en verantwoord ondernemen.

Koffiebonen Van Duijnen Koffie

Deze bedrijven drinken al Van Duijnen koffie

Logo Reimert witte achtergrond
Logo gemeente Almere
Logo Antalis in kleur