Ultimum en Van Duijnen koffie samenwerking

“Almeerse bedrijven gunnen elkaar succes”

Ultimum
Allain Silbernberg

“Goede koffie is onmisbaar voor IT-ers.”

Meer Almere dan Ultimum wordt het niet. Deze IT-dienstverlener is 25 jaar geleden opgericht en zit al ruim 22 jaar in Almere. De samenwerking tussen Ultimum en Van Duijnen gaat twee kanten op. Chief Businessline Officer bij Ultimum Allain Silbernberg vertelt hoe dat precies zit. En hij legt uit waarom goede koffie juist in de IT-branche zo belangrijk is.

Eerst even een kopje koffie voordat we verder gaan

“Wacht, dan pak ik eerst nog even een kopje koffie.” Allain lacht hardop. “Als het over Van Duijnen gaat, dan krijg ik namelijk meteen zin in koffie.” Dan steekt hij van wal. “Ultimum is een IT-dienstverlener en we zorgen ervoor dat bedrijven en organisaties veilig en betrouwbaar kunnen werken. We zetten bijvoorbeeld de IT-infrastructuur op en beheren het. Maar we besteden ook veel tijd aan cybersecurity, we beschermen tegen hackers, we testen de cyberveiligheid van organisaties en we geven bewustzijnstrainingen op het gebied van cyberveiligheid. Maar we doen nog veel meer. In een zin samengevat is dit wat we doen: Veilig en betrouwbaar de samenleving verbinden door het delen van kennis en kunde.”

“We werken nu al jaren samen met Van Duijnen, vanwege de goede koffie, fijne service en korte lijntjes.”

Alain van Ultimum

Almeerse bedrijven gunnen elkaar succes

“Hoe we Van Duijnen hebben leren kennen? Het waren onze onderburen!” Allain lacht. “Zo zijn we als bedrijven met elkaar in contact gekomen. Van Duijnen werd toen onze koffieleverancier en wij werden hun IT-partner. Zo gaat de samenwerking twee kanten op.” Vanwege de goede koffie, de fijne service en de korte lijntjes – dat is een van de pluspunten van lokale contacten –werken we nu al jaren samen met Van Duijnen. Ook al zijn zij vorig jaar binnen Almere verhuisd.” Allain legt uit dat Ultimum graag lokale samenwerkingen aangaat. “Het businessnetwerk in Almere is heel bijzonder. Het is niet alleen halen, het is ook brengen. De Almeerse bedrijven gunnen elkaar succes. Ultimum is net als Van Duijnen aangesloten bij de businessclub van Almere City FC en we zijn lid van de Vereniging Bedrijfskring Almere.”

‘Geen koffie is geen optie’

Koffie is onmisbaar voor IT-ers

Bij een IT-dienstverlener als Ultimum is koffie heel belangrijk, legt Allain uit. “Voor de meeste IT’ers is koffie onmisbaar. Ons kantoor draait 24/7, dus dag en nacht zijn er mensen aanwezig. En die willen koffie. Iedereen die komt werken, loopt als eerste door naar de koffieautomaat.” Allain geeft toe dat hij zelf ook een groot koffiedrinker is. “Zwart met een zoetje. Ik heb thuis net zulke lekkere bonenkoffie als dat hier uit de bonenmachine op kantoor komt. En eerlijk gezegd kan ik geen dag zonder koffie.”

Lees ook de volgende klantverhalen

Over Van Duijnen

Meer dan 80 jaar geleden haalde Van Duijnen als een van de eerste ondernemers een koffieautomaat naar Nederland. Wat was zijn doel? Eenvoudig goede koffie voor op het werk. Ruim 80 jaar later is dat nog niet veranderd. Wij willen jou zorgeloos laten genieten van de lekkerste koffie(variaties) en overige getapte dranken. Dat doen we door de juiste combinatie van vakmanschap, innovatie, passie en verantwoord ondernemen.

Koffiebonen Van Duijnen Koffie

Deze bedrijven drinken al Van Duijnen koffie

Logo Reimert witte achtergrond
Logo gemeente Almere
Logo Antalis in kleur