“De flexibiliteit die Van Duijnen biedt, sluit perfect aan bij ons bedrijf.”

Ballast Nedam
Diana van der Steen

‘Als er geen goede koffie is, dan is dat niet goed voor de werksfeer’

Als facility manager bij bouwbedrijf Ballast Nedam liet Diana van der Steen al haar collega’s in de zoektocht naar een nieuwe koffieleverancier verschillende koffies proeven. “Van Duijnen Koffie kwam als winnaar uit die test. Daarom schenken we nu op al onze locaties – van hoofdkantoor tot bouwplaats – Van Duijnen koffie.”

Het is een van de grootste bouwbedrijven van Nederland. Met maar liefst veertien kantoren en daarbij nog vele bouwplaatsen door het hele land, zal je de naam Ballast Nedam ongetwijfeld weleens gehoord hebben. Diana van der Steen is als facility manager bij Ballast Nedam verantwoordelijk voor onder andere de koffie. “Op al onze kantoren en bouwplaatsen drinken we Van Duijnen koffie. En we zijn zo tevreden dat we het contract weer hebben verlengd.”

Ballast Nedam klantverhaal
Ballast Nedam klantverhaal

Meeste stemmen gelden

“Drie jaar geleden heeft Ballast Nedam een tender uitgezet onder verschillende koffieleveranciers. We hebben toen een proefweek gehouden, waarbij alle collega’s langs mochten komen op het hoofdkantoor om de koffie van drie leveranciers te proeven. Iedereen mocht een stem uitbrengen, waarbij de kwaliteit van koffie het meest belangrijk was. Van Duijnen is toen democratisch gekozen.”

Flexibiliteit

“De flexibiliteit die Van Duijnen biedt, sluit perfect aan bij ons bedrijf.” We hebben bouwprojecten die vier maanden duren, maar ook die vier jaar duren. En alles daar tussenin. Van Duijnen levert altijd een passend apparaat. En aan het einde van het project wordt het apparaat weer opgehaald. Dat is heel fijn, want anders zouden we al die koffieapparaten moeten kopen, onderhouden en opslaan. Nu doet Van Duijnen dat voor ons.”

Veelzijdigheid in apparatuur

Diana noemt de veelzijdigheid in apparatuur ook een groot pluspunt van Van Duijnen. “Op onze kantoren hebben we gekozen voor machines voor bonenkoffie. Maar op de bouwlocaties is dat niet altijd handig. Je kunt je voorstellen dat op een bouwplaats waar slechts tien mensen een paar weken bezig zijn een ander apparaat past dan bij de bouw van bijvoorbeeld een ziekenhuis. Daar werken soms wel tweehonderd man, gedurende
drie jaar. Daar past een heel ander apparaat. Van Duijnen levert al die verschillende apparaten, van bonenkoffie tot filterkoffie en van klein tot groot. Ideaal voor ons.”

Goed voor de sfeer

“Wij hebben een eigen monteur van Van Duijnen, die elke dag langskomt om de apparaten na te lopen en te onderhouden. Als er een storing is
kan ik hem meteen roepen.” Lachend voegt de Diana daaraan toe: “En dat is fijn, want als er geen goede koffie is, dan is dat niet goed voor de werksfeer.”

Wil je weten welke koffie en/of koffiemachine het beste bij jouw bedrijf past?
Van Duijnen geeft je graag, gratis én vrijblijvend advies. Bel 036 – 538 78 21 of mail naar klantenservice@vanduijnen.nl.

Lees ook de volgende klantverhalen

Over Van Duijnen

Meer dan 80 jaar geleden haalde Van Duijnen als een van de eerste ondernemers een koffieautomaat naar Nederland. Wat was zijn doel? Eenvoudig goede koffie voor op het werk. Ruim 80 jaar later is dat nog niet veranderd. Wij willen jou zorgeloos laten genieten van de lekkerste koffie(variaties) en overige getapte dranken. Dat doen we door de juiste combinatie van vakmanschap, innovatie, passie en verantwoord ondernemen.

Koffiebonen Van Duijnen Koffie

Deze bedrijven drinken al Van Duijnen koffie

Logo Reimert witte achtergrond
Logo gemeente Almere
Logo Antalis in kleur