Zakelijke dienstverlening

  1. Home
  2. Zakelijke dienstverlening

De beste koffie voor dienstverlenende bedrijven

Een goede kop koffie op kantoor is belangrijk voor een prettige werksfeer. En ook klanten en andere bezoekers wil je natuurlijk zorgeloos van de lekkerste koffie voorzien. Bij Van Duijnen ben je hiervoor aan het juiste adres. Meer weten? Neem de proef op de som.

All in prijs per kopje vanaf €0,17

Deze klanten in de zakelijke dienstverlening kozen al voor Van Duijnen

Koffieautomaten voor op kantoor

In een zakelijke omgeving verwachten medewerkers en klanten een kop goede koffie uit een stijlvolle koffiemachine. Maar welke Van Duijnen koffieautomaat is helemaal afgestemd op de wensen en smaak van jouw bedrijf? We helpen je graag met vrijblijvend en professioneel advies.

Meneer van Duijnen Aangenaam

Ik ben Meneer Van Duijnen. Als ervaren technicus kom ik graag elke twee weken bij je langs om het onderhoud van de koffieautomaat te doen. Zaken als leidingen doorspoelen, onderdelen reinigen, kleine storingen verhelpen en voorraad beheren doe ik snel en vakkundig. Want regelmatig onderhoud van de koffieautomaat zorgt voor de beste kwaliteit koffie én een langere levensduur van de automaat. Dat is aangenaam, voor iedereen.

Kiezen voor Van Duijnen Koffie betekent altijd:

Preventief onderhoud

Voorrijkosten & arbeidsloon inbegrepen

Vervanging onderdelen

NEN-3140 keuring

Serviceniveau op maat

We bieden jou altijd een passende technische service. Zo houden we jouw koffie en vendingautomaten in optimale conditie. Wil je volledige ontzorging? Dan schakelen we Meneer Van Duijnen voor je in.

Excellent

1 X per jaar

preventief onderhoud

1 Dag

Response tijd

Premium

2 X per jaar

preventief onderhoud

12 Uur

Response tijd

(H)eerlijke koffie is zuivere koffie

Samen verantwoord

“De wereld beter achterlaten dan dat we deze hebben aangetroffen enkele decennia geleden. Dit is een voorwaarde voor ons om zaken te doen”

Dit zijn de letterlijke woorden van onze directeur Paul Kragten. Bij iedere beslissing die we nemen laten wij ons leiden door deze motivatie. Van de keuze voor onze koffies tot invulling van ons wagenpark.

Duurzaamheid

Tom Tom Webfleet logo
Logo GulaGula
Keurmerken duurzaamheid
Max Havelaar Fairtrade Logo
Co2 operate logo biodiversiteit
Oxfam Novib Logo
EU Organic Logo Colour Version
Menu