Website banner ETNA koffiemachines

ETNA Koffiemachine

ETNA Koffiemachine

ETNA koffiemachines zijn een knap staaltje werk. Hoe kan het ook anders met een bedrijf dat 165 jaar geleden haar oorsprong vond in de ijzergieterij. De ETNA koffiemachines hebben dan ook een robuust karakter die verzekert van een lange levensduur en keer op keer een consistente kwaliteit koffie.

Van Duijnen en ETNA kruisen elkaars pad door een gezamenlijke visie op duurzaamheid. ETNA koffiemachines zijn onderhoudsvriendelijk, herbruikbaar en recyclebaar. Dit stukje vakmanschap binnen de ETNA koffieautomaat resulteert in een lage CO2 uitstoot per kopje koffie. Dat is goed voor zowel onze planeet als portemonnee.

Etna Dorade zakelijke koffiemachine inclusief koelkast voor melk met een enkele koffiebonenhouder en koffiebekers

Ontdek ETNA koffiemachines

Naast een gebruikersvriendelijke werking, bieden de ETNA koffiemachines ook een strak design met touchscreen. De ETNA koffieautomaten zijn beschikbaar in de formaten small, medium en large. Daarmee passen deze koffieautomaten in vrijwel elke koffiehoek.

Bovendien laten de ETNA koffiemachines zich gemakkelijk aanpassen aan de persoonlijke wensen en behoeften binnen jouw bedrijf: verse bonen of instant koffie, verse melk of topping? Alle opties zijn bespreekbaar.

Een ETNA koffiemachine binnen jouw bedrijf? Bekijk het assortiment hieronder of vraag een offerte aan. Wij nodigen je ook van harte uit om een kopje koffie van de ETNA Dorado te komen proeven in onze showroom in Almere.

Proefplaatsing

Bij Van Duijnen weten we als geen ander dat smaken verschillen en dat ook de keuze voor een koffieautomaat zeer persoonlijk kan zijn. De een wil een grote groep werknemers zo snel mogelijk van een kopje koffie voorzien in de pauze, de ander wil het liefst verse bonen, verse melk en als het kan ook verwarmde kopjes.

Met de ETNA koffieautomaten is het allemaal mogelijk en dat maakt de keus er natuurlijk niet makkelijker op. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot een proefplaatsing. Proef, test en ervaar zelf welke ETNA Dorado het beste past in jouw bedrijf.

Etna Dorado koffiemachine

Onderhoud ETNA koffiemachines

ETNA koffiemachines zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te onderhouden. De ETNA koffieautomaten beschikken over een volautomatisch reinigingsprogramma en een sticker aan de binnenkant van de automaat met duidelijke instructies. Lees hier alles over in de ETNA koffiemachine gebruiksaanwijzing.

Zou je het onderhoud liever uit handen willen geven aan een expert? Dan is ons Meneer van Duijnen service concept een perfecte aanvulling op een ETNA koffieautomaat.

Lees ook de ervaring van onze klant met de ETNA koffiemachines

Voor je personeel wil je gewoon een koffieautomaat met veel keuzes.” – Sjoerd Berghuis, architect bij Klunder Architecten in Rotterdam

Koffieautomaten met Sjoerd van Klunder Architecten

Ons assortiment ETNA koffiemachines

Interesse in een ETNA koffiemachine? Vraag een offerte aan

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief

Veelgestelde vragen

De beste verkochte ETNA koffiemachines zijn de Dorado Medium Touch, Dorado Medium en de Dorado Compact Touch.

Bij Van Duijnen bieden we niet alleen een koffiemachine aan, maar een compleet pakket. De prijs die je betaalt voor een ETNA koffiemachine is afhankelijk van veel factoren. Allereerst het soort machine, dan het aantal dat je nodig hebt, welke ingrediënten je erbij wilt hebben en de hoeveelheid ingrediënten die je per jaar verwacht te bestellen. Daarnaast kun je kiezen voor een servicecontract, of je koopt, huurt of leaset en voor welke periode. Al deze factoren samen bepalen uiteindelijk de prijs. Vraag een offerte aan zodat wij samen met jou de Etna koffiemachine kunnen bepalen die het beste past bij jouw organisatie en wij jou een interessante prijs kunnen aanbieden!

Welke ETNA koffieautomaat het beste bevalt op je werk hangt onder meer af van je smaak, de bedrijfsgrootte en het aantal collega’s. Als je liever eerst een ETNA koffieautomaat wilt uitproberen om tot de beste keus te komen, dan kun je een proefplaatsing aanvragen.

De beste bonenkoffie is de koffie die jij en je collega’s ervaren als de beste. Over smaak valt niet te twisten. De een houdt meer van een robuuste koffie, de ander van een zachtere koffiesmaak. Om erachter te komen welke koffiebonen jullie het lekkerste vinden, kun je verschillende koffiebonen uitproberen. Ook kun je een koffieautomaat nemen met 2 houders voor koffiebonen. In de ene doe je dan bijvoorbeeld meer robuustere koffiebonen in de ander Arabica koffiebonen, die een mildere koffiesmaak heeft. Voor elk wat wils dus. Daar heeft Van Duijnen talloze smaakvolle en duurzame oplossingen voor. Bekijk hier ons assortiment koffiebonen.