Deel dit bericht

Vrijdag 1 juni is het weer Wereldmelkdag! Al sinds 2001 wordt deze dag gevierd als initiatief van de wereldvoedselorganisatie FAO (Food and Agriculture Organization) om de consumptie van melk aan te moedigen. Melk bevat namelijk belangrijke voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft zoals calcium, vitamine B12 en eiwitten, maar ook fosfor en kalium. In één glas melk zit 30% calcium, 25% vitamine B2, 35% vitamine B12 van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Harstikke gezond dus, en vooral heel erg lekker in de koffie!

Op het werk heb je soms de luxe van verse melk. In verband met onderhoud en houdbaarheid is dit niet altijd haalbaar en kiezen veel bedrijven voor een topping. Van Duijnen biedt verschillende varianties zoals Cappuccino topping, Whitener en Skimmed Milk. In de Van Duijnen Cappuccino Topping en in de Van Duijnen Skimmed Milk zit geen toegevoegde suiker. Deze producten zijn gemaakt van magere melk: de Van Duijnen Skimmed Milk bestaat zelfs voor 100% uit magere melk poeder zonder toevoegingen! Door het toevoegen van water aan het magere melkpoeder ontstaat een heerlijke melk die geschikt is voor bijvoorbeeld cappuccino, latte macchiato en koffie verkeerd.

Wil jij ook onze Van Duijnen Skimmed Milk? klik dan hier om te bestellen

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Volg ons via Linkedin en meld je aan voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Meer zoals dit

Vegan producten
Koffienieuws

Vegan alternatieven

Steeds meer mensen kiezen voor plantaardige alternatieven voor melk, om diverse redenen zoals gezondheid, klimaatimpact…