Vakmanschap“Bespaar me de details. Ik wil het gewoon goed geregeld hebben.”Buddy Roy, productspecialist, vertelt hoe Van Duijnen elke dag werkt aan topkwaliteit koffie voor op…
KoffienieuwsAlles wat je altijd al wilde weten over… koffie op het werkDe cafeïne die in koffie zit heeft een stimulerend effect. Er zijn veel studies waaruit…
DuurzaamheidCO2 neutraal, heel normaalVan Duijnen draagt al geruime tijd haar boontje bij als het gaat om duurzaamheid. Want…
KoffienieuwsVan Duijnen Groep neemt Horecatechniek Nederland overDe overname van de specialist in horecatechniek op en onder de bar past volgens Paul…
VakmanschapEen interview met Barista & Productmanager Jasper OverdevestVan barman tot barista: ‘ik had ooit een bijbaantje als barman in een hotel.’
KoffienieuwsNieuw bij Van Duijnen: Nescafé Milano Primo & Divino espressomachinesMooi nieuws van onze partner Nescafé! Zij introduceren namelijk een nieuw espressobonen concept voor de…
DuurzaamheidSamenwerking tussen Van Duijnen en CO2 Operate leidt tot volledige compensatie CO2 uitstootVan Duijnen heeft zich onlangs aangesloten bij het GulaGula Forest Food program. Een uniek initiatief…
DuurzaamheidNatuur & Milieu lovend over ‘Het nieuwe rijden’ bij Van DuijnenHet slimme fleetmanagementsysteem waarmee Van Duijnen sinds begin 2016 haar medewerkers laat rondrijden, valt ook…
DuurzaamheidDe meest duurzame koffiehoek van NederlandDuurzaamheid en vakmanschap gaan hand in hand bij Van Duijnen. Dat zie je op veel…