VakmanschapWaarom thee zo populair isSinds een aantal jaar neemt de theeconsumptie met ca. 2% per jaar toe. Nog altijd…
VakmanschapKoffie cuppen kan jij ook!Cuppen is simpel gezegd een standaard methode van proeven en beoordelen van koffies. Eigenlijk net…
VakmanschapCrema en de kwaliteit van je koffieCrema is het zogenaamde ‘schuimlaagje’ bovenop je koffie. Dat klinkt misschien oneerbiedig, maar het is…
Vakmanschap5 tips voor goede koffie op het werkDe 5 tips over wat bepalend is voor goede koffie op het werk. Je leest…
VakmanschapZullen we je een (thee)lesje leren?Niet veel mensen weten dat bijna alle thee afkomstig is van één theeplant, de Camellia…
VakmanschapDe zetmethoden bij Van DuijnenDeel dit berichtDe zetmethoden bij Van Duijnen Bij Van Duijnen werken we met drie zetmethoden.…
VakmanschapKijkje achter de schermen: Customer CareAls afdeling Customer Care hebben we hele diverse werkzaamheden. We maken offertes, bestellen koffieautomaten, plannen…
VakmanschapArabica vs Robusta koffie: de invloed op smaakWist je eigenlijk dat koffie gemaakt is van een vrucht? Aan de koffieplant groeien koffiebessen…
VakmanschapHollands drinkwater: Om trots op te zijn!Deel dit berichtHet beste kraanwater ter wereld Schoon water uit de kraan is in Nederland…