VakmanschapCrema en de kwaliteit van je koffieCrema is het zogenaamde ‘schuimlaagje’ bovenop je koffie. Dat klinkt misschien oneerbiedig, maar het is…
VakmanschapZullen we je een (thee)lesje leren?Niet veel mensen weten dat bijna alle thee afkomstig is van één theeplant, de Camellia…
Vakmanschap5 tips voor goede koffie op het werkDe 5 tips over wat bepalend is voor goede koffie op het werk. Je leest…
KoffienieuwsRecept: steak met koffierubOm een keer wat anders op de steak te doen dan alleen peper en zout…
VakmanschapWaarom thee zo populair isSinds een aantal jaar neemt de theeconsumptie met ca. 2% per jaar toe. Nog altijd…
VakmanschapKoffie cuppen kan jij ook!Cuppen is simpel gezegd een standaard methode van proeven en beoordelen van koffies. Eigenlijk net…
DuurzaamheidDe duurzame bekerVaak is het snelle antwoord dat porselein (of glas) het meest duurzaam is voor je…
DuurzaamheidMVO, niet meer dan normaalBedrijven hebben het steeds vaker over maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Het is een trend die…
DuurzaamheidCO2 neutraal, heel normaalDeel dit berichtVan Duijnen draagt al geruime tijd haar boontje bij als het gaat om…